Review: Kat von D Tattoo Liner in Trooper


Kat von D Tattoo Liner in Trooper hoofdfoto

Vegan make-up is ontzettend lastig om te vinden. Gelukkig is Kat von D naast tattoo artist, ook vegan. Ik testte haar Kat von D Tattoo Liner in Trooper.

Ik ken Kat von D alleen van het programma LA Ink. En om eerlijk te zijn vond ik dat programma niet heel boeiend. Eigenlijk was ik haar totaal vergeten, totdat ik erachter kwam dat ze een eigen make-up lijn heeft. Volgens mij is bijna alles van haar  lijn helemaal vegan. In New York haalde ik haar Tattoo Liner. Alleen de eyeliner was al $14, dus dat was dan ook het enige (hallo, studentenbudget).

De Kat von D Tattoo Liner in Trooper schijnt een holy grail te zijn voor veel YouTubers en MUA’s. Nou, dan is het vast ook goed genoeg voor mij. Zelf gebruik ik altijd een eyeliner van Catrice (á 3 euro) dus ik was benieuwd of ik het verschil merkte.

Kat von D Tattoo Liner in Trooper
Het design ziet er gaaf uit, de sterretjes zijn een knipoog naar de tattoo’s op Kat von D’s gezicht. De eyeliner heeft een grunge look en feel. Het ligt lekker in de hand en toegegeven: het ziet er mooier uit dan mijn eyeliner van Catrice.

Kat von D Tattoo Liner in Trooper close-up kwastje
De stift is net iets anders dan die van andere eyeliner. In plaats van een viltstift (hoi Catrice), zijn het allemaal kleine haartjes in de vorm van een punt.

Swatches

Kat von D Tattoo Liner in Trooper swatches
Voordat je de Kat von D Tattoo Liner in Trooper gebruikt moet je heel goed schudden. De eerste paar lijntjes waren bij mij dan ook ronduit sneu: er kwam bijna geen pigment vanaf. Met de punt zelf kan ik moeilijk een lijn zetten, je moet de eyeliner goed schuin houden. De eyeliner is wel waterproof, eenmaal erop krijg je het er lastig af.

Try-on

Kat von D Tattoo Liner in Trooper close-up resultaat
Mijn poging van een winged eyeliner. Ik heb rimpeltjes bij mijn oog waardoor het onwijs lastig is om een goeie lijn te trekken. Of erger: dan denk mijn eyeliner on fleek is en dan verdwijnt ‘ie in mijn rimpel. Ik ben wel een beetje teleurgesteld in Tattoo Liner. Ik heb een kwartier geschud (oke overdreven) maar er kwam met moeite een zwart lijntje uit. Ook vind ik het persoonlijk irritant dat je het kwastje mega schuin moet houden. Bij mij verdwijnt de lijn vrij snel in mijn ooghoeken, maar de rest blijft wel urenlang zitten.

Kat von D Tattoo Liner in Trooper close-up

Conclusie

De hype rondom de Kat von D Tattoo Liner in Trooper begrijp ik aan de ene kant wel. Persoonlijk vind ik hem niet zó geweldig, maar wel prima. Misschien heb ik mezelf een hele gekke manier van eyeliner aangeleerd waardoor het niet werkt. Een wing kan ik wel gemakkelijk maken. Ik vraag me ook af of ik de enige ben die er zo weinig pigment vanaf krijgt. Kortom: Ik zou deze niet zo snel opnieuw halen. Vooral niet voor het geld, ik ben net zo tevreden met mijn Catrice eyeliner!

De Kat von D Tattoo Liner in Trooper is online verkrijgbaar via Sephora.

Kende jij de Kat von D Tattoo Liner in Trooper? En wat is jouw ervaring? Let me know!

 

 

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *