Review: Rainforest Of The Sea Water Foundation


Rainforest Of The Sea Water Foundation met doosje

Een vegan foundation die je huid smooth en glowy? Die wilde ik testen. Mijn laatste paar dollars gaf ik uit aan de Rainforest Of The Sea Water Foundation. Is het de hype waard?

Een normale foundation is al een klus om te vinden. Tel daar een bleke en droge huid bij op en het liefst vegan, dan ben je al helemaal ver van huis. In Amerika is er, in vergelijking met Nederland, een enorm assortiment vegan make-up. Bovendien zijn bekende merken zoals Anastasia Beverly Hills een stuk goedkoper. Voordat ik naar New York had ik dan ook een flinke wishlist gemaakt. Deze leuke lijst zorgde er wel voor dat ik bijna $100 aan make-up uitgaf, oeps!

Rainforest Of The Sea Water Foundation ingrediënten

Ingrediënten: Water, glycerin, isododecane, cyclopentasiloxane, phenyl trimethicone, nylon-12, dipropylene glycol, caprylic/capric triglyceride, cyclohexasiloxane, SD Alcohol 40-B, aluminum starch octenylsuccinate, butylene glycol, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, magnesium sulfate, alumina, PEG-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, silica, talc, iron oxides, sorbitan isostearate, stearalkonium hectorite, polyglyceryl-4 isostearate, hexyl laurate, aluminum hydroxide, stearic acid, caprylyl glycol, propylene carbonate, dimethicone, hydrogen dimethicone, phenoxyethanol, triethoxycaprylylsilane, tocopheryl acetate, 1,2-hexanediol, cocos nucifera (coconut) oil, algae extract, gardenia tahitensis flower extract, tocopherol

De Rainforest Of The Sea Water Foundation is geliefd bij onder andere Shannon Haris (Shaaanxo) en Zoe Sugg (Zoella). Als het goed genoeg is voor hen, dan ook voor mij. De foundation belooft:

  • Luchtige formule
  • Dekkend effect
  • Hydraterend voor de huid
  • Glow over je gezicht
  • Bescherming van SPF15

Rainforest Of The Sea Water Foundation pipet

Rainforest Of The Sea Water Foundation swatch

De swatch van één drupje van het pipetje. De foundation lijkt me qua kleur goed, ik heb zelf Fair Neutral. Dat is maar goed ook, want dit is de allerlichtste kleur. De substantie voelt vrij dik en romig. Niet echt als een water foundation. Ik hoop dat de foundation wel luchtig dekt, ik ben niet zo’n fan van dikke plamuur.

Before

Rainforest Of The Sea Water Foundation before foundation

Mijn huid haat de herfst. Het voelt strak, droog en ik heb last van roodheden. Dit is meestal wel te fixen met wat crème of een verzorgend masker, maar ideaal is het niet. Let niet op mijn bold brows: ik heb hier voor het eerst Anastasia Beverly Hills wenkbrauwproducten gebruikt voor een review.

After

Rainforest Of The Sea Water Foundation After

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *