Brows on fleek met Anastasia Beverly Hills


Anastasia Beverly Hills browproducten in doosje

Ik heb drie producten van Anastasia Beverly Hills gekocht en laat zien hoe ze mijn wenkbrauwen transformeren.

Brows on fleek. Je hoeft Instagram maar te openen en je ziet de meest awesome wenkbrauwen voorbij komen. Van natuurlijke wilde brows tot gladde strakke wenkies. Maar hoe doen ze dat in godsnaam?! Ik ben totaal niet gezegend met een bos haar boven mijn ogen. Harige benen? Check. Maar wenkbrauwen? No way. Zo ontzettend oneerlijk. Nu hoeft natuurlijk niet iedereen zijn wenkbrauwen bij te tekenen. Maar ik vind dat het bij mezelf een heel groot verschil maakt.

Het hielp ook niet toen ik op mijn 14de (voor de lol) een make-up cursus bijwoonde en mijn brows meteen onder handen werden genomen. En het hielp al helemaal niet toen iedereen zei:”Wát een verschil”. Voor een tiener niet het leukste om te horen. Maar daardoor wist ik wel dat wenkbrauwen een grote rol speelden. Tijdens mijn make-up routine ben ik hier het langst mee bezig.

Anastasia Beverly Hills-wenkbrauwproducten
Om na 5 jaar mijn routine eens om te gooien, heb ik in New York drie Anastasia Beverly Hills producten gekocht. Anastasia Beverly Hills hét merk als het om wenkbrauwen gaat en het is ook nog vegan! Vandaag ga ik dus mijn billen.. uh wenkbrauwen bloot. De producten die ik heb gekocht:

  • Dipbrow Pomade in de kleur Taupe
  • Brow Wiz in de kleur Taupe
  • Wenkbrauw kwast nummer 14

Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills in de kleur taupe
Er heerst een hype over de dipbrow pomade. Het schijnt super fijn te zijn om je wenkbrauwen mee te doen. Met de dipbrow kan je makkelijk een vorm creëren in je brows. Daarnaast is het waterproof en krijg je het bijna niet van je gezicht af. Het ziet er een beetje uit als geleyeliner.

Anastasia Beverly Hills browwiz in de kleur taupe
De browwiz schijnt ook een handige tool te zijn. Hiermee teken je gemakkelijk haartjes en kan je je brows subtiel invullen. Ik schrok wel van de prijs: $21 voor een wenkbrauwpotloodje. Maar als ‘ie fijn is, is hij het waard. (Sorry voor dat irritante pluishaartje dat je net in beeld ziet.)

Swatches van Anastasia Beverly Hills browwiz en brow pomade
De swatches van de browwiz en de pommade. Gek genoeg lijkt de browwiz een stuk warmer dan de pomade. Beide producten zijn in de kleur taupe, dus dit zou niet zo moeten zijn. De gel van de pomade voelt gek. Het is vrij hard en je pakt al snel teveel. De punt van het wenkbrauwpotlood is niet erg scherp, spannend of je hier dan ook strakke lijnen mee kan zetten. Lekker negatief begin, maar voor bijna $50 aan producten moet je ook kritisch zijn.

Before

Full face zonder wenkbrauwproducten
Dit ben ik zonder make-up (oke een lik mascara). Dit voelt vre-se-lijk om te delen, maar alles voor een goeie review. Mijn wenkbrauwen zijn niet opvallend. De haren zijn wel donker, maar het zijn er niet veel. Ik heb weleens mijn wenkbrauwen geverfd maar er is weinig verschil. Je krijgt er helaas niet meer wenkbrauwhaartjes van.

Geen wenkbrauwproducten op mijn wenkbrauw
Hierbij een close-up van mijn brows. Ik vind de vorm best grappig. Aan de voorkant staan de haren recht omhoog staan en de rest loopt mooi in een boog: alsof het nog niet lastig genoeg was! Ik probeer mijn wenkbrauwen te laten groeien, vandaar dat ik heel nodig moet epileren.

After

Full face met wenkbrauwproducten van Anastasia Beverly Hills
Dit is het eindresultaat. Ik heb de vorm gemaakt met de browwiz en haren aan het begin gemaakt. Met de pomade heb ik de rest ingevuld en mijn brows iets verlengd. Ik begrijp dat dit de meesten dit waarschijnlijk te heftig vinden. Bedenk dat ik hier verder geen make-up draag waardoor het er nóg feller uitziet. Normaal gesproken draag ik meer make-up waardoor alles in balans is.

Resultaat Anastasia Beverly Hills producten
Een close-up van het resultaat. Ik vind de kleur mooi matchen met mijn wenkbrauwen. De haartjes zijn wel wat donkerder, maar taupe sluit goed aan bij mijn haar- en huidskleur. Je ziet nog wel duidelijk streepjes van de pomade, maar dat komt omdat het nog even wennen is.

Effect wenkbrauwproducten Anastasia Beverly Hills

Conclusie

Nieuwe producten gebruiken is altijd lastig. Normaal gebruik ik poeder dus dit was ineens iets anders. Maar ik ben wel fan! De browwiz is een fijn potlood die precies genoeg kleur afgeeft en ligt lekker in de hand. Ik kon hier gemakkelijk gaatjes mee invullen en haartjes bijtekenen. Ook het kwastje in nummer 14 was fijn. De haren zijn stevig waardoor het product makkelijk aanbrengt. Maar de pomade? Daar moet ik echt nog mee oefenen. De gel voelt hard en ik pak al gauw teveel. Het resultaat vind ik dan ook niet heel natuurlijk. Ik geef zeker niet op, ik ga nog een paar keer oefenen ermee. Al met al: ik ben fan van deze vegan producten van Anastasia Beverly Hills!

De producten van Anastasia Beverly Hills zijn verkrijgbaar via Douglas of online via diverse webshops.

Heb jij ervaring met Anastasia Beverly Hills producten? Of gebruik je iets anders voor je wenkbrauwen? Let me know!

 

 

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *