3x handige vegan websites


Vegan websites

Lijkt vegan eten een ver van je bed show? Stiekem eet je vaker vegan dan je denkt. Om je wegwijs te maken in deze ‘wereld’ heb ik paar handige vegan websites op een rijtje gezet. Zo is vegan eten een stuk makkelijker én leuker.

Stiekem eet je vaker veganistisch dan je denkt. Veel vegan producten vind je namelijk gewoon in de supermarkt. Maar waar vind je die? Daarom heb ik mijn 3 favoriete vegan websites verzameld. Super handig voor extra info of als je wilt checken of het vegan is. Mocht je zelf nog leuke websites kennen, dan hoor ik het natuurlijk graag #sharingiscaring.

GEWOONVEGAN

Gewoon Vegan staat als eerste in mijn browser menu. Op deze website vind je producten uit de supermarkt die, zoals de naam al zegt, gewoon vegan zijn. Trust me, soms lach je je gewoon kapot. Kippenbouillion van Bio today (AH) is bijvoorbeeld gewoon vegan. Maar ook bakproducten, koekjes en chipssmaken die hartstikke vegan zijn. Nooit meer twijfelen bij de supermarkt.

VEGANWIKI

Yes, een hele wikipedia gewijdt aan veganisme. De Nederlandse Vereniging Voor Veganisme onderhoudt deze pagina en update deze regelmatig. Hier vind je handige tips voor de beginnende veganist, vegan hotspots en alles over voeding. Maar ook welke verzorgingsproducten en merken vegan zijn. Heel handig voor als je niet weet of iets veganproof is. Er is ook een lijst met blogs of receptenwebsites. Hierdoor heb ik al veel leuke sites ontdekt!

VEGAN NEDERLAND

Dit is een Facebook groep voor ervaren maar ook beginnende vegans. Toegegeven: je moet wel echt interesse hebben in het veganisme als je lid wordt. Maar dit is dé plek van de Nederlandse Vegan community. Je kan hier terecht voor vragen maar je ziet ook jaloersmakende recepten van andere leden. Tip: er zijn ook vegan Facebook groepen van steden. Zeker een aanrader als je niet veel vegan friends in de buurt hebt.

Weet jij nog een leuke vegan websites? Let me know!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *