Dr. Hauschka gezichtsverzorgingsset


Dr. Hauschka gezichtsreiningsset

Mijn verzorgingsroutine bestaat uit twee goedkope reinigingsproducten. Maar dit propvolle doosje met zes verzorgingsproducten maakt me heel blij. Ik heb de tubetjes tot de laatste druppel opgemaakt. Ik vertel je wat ik van de Dr. Hauschka gezichtsverzorgingsset vind.

Dr. Hauschka staat bekend om hun natuurlijke en biologische cosmetica. Zelfs de gevoeligste huidjes kunnen hier terecht. De producten zijn vrij van kleurstoffen, gekke siliconen en andere slechte dingen. Mijn verzorgingsroutine bestaat uit een make-up remover en micellair water, beiden van het aller goedkoopste merk. Ik ben namelijk veels te lui om een halfuur lang mijn gezicht te reinigen. Maar voor jullie heb ik de Dr. Hauschka gezichtsverzorgingsset getest totdat de tubetjes leeg waren. Oke, en omdat ik mezelf een keer wilde verwennen.

Etiket Dr. Hauschka gezichtsreiningsset

Inhoud Dr. Hauschka gezichtsverzorgingsset

De Dr. Hauschka gezichtsverzorgingsset reinigt, versterkt en verzorgt je huid. De producten zijn geschikt voor de normale, droge, gevoelige en rijpere huid. Nu ben ik 23, maar misschien moet ik ook aan de anti-rimpelcrème. Je kan niet vroeg genoeg beginnen!

De set bestaat uit zes producten. Om je gezicht te reinigen zit er een reinigingsmelk (10 ml) en een reinigingscrème (10ml) in. Nadat je gezicht is gereinigd spray je de toner (10 ml) over je gezicht. De ingrediënten die onder andere in de producten zitten zijn amandelolie, jojoba olie, shea boter en wondklaver. Natuurlijke ingrediënten om je huid zacht te maken.

Dr. Hauschka gezichtsreiningsset

Je kan kiezen uit drie verschillende crèmes. Een vloeibare dagcrème (5 ml), kweepeercrème (5 ml) en rozencrème (5 ml). De vloeibare dagcrème trekt snel in en is voor een normale huid. Het populairste product, de rozencrème, is ideaal voor de gevoelige huid. Voor extra hydratatie is de kweepeercrème een must. Deze is voor de normale en probleemloze huid.

Swatches Dr. Hauschka gezichtsreiningsset
Van links naar rechts: Kweepercrème, rozencrème, dagcrème, toner, reinigingsgscrème en de reinigingsmelk.

doosje Dr. Hauschka gezichtsreiningsset

Wat ik ervan vind

De set is verpakt in een schattig mat goud doosje. In set zitten de zes producten maar ook een handig boekje. Hierin staat de gebruikswijze en de voordelen van de ingrediënten. Zo kan je een beetje spieken welke producten geschikt zijn voor jouw huid. Het doosje lijkt me ook fijn als je op vakantie gaat. Zo heb je in één keer alle verzorgingsproducten bij elkaar.

Uitleg over de verzorgingsproducten

Reinigen
De reinigingsproducten zitten in een grote tube. Super fijn want ik gebruik altijd teveel. De reinigingsmelk is heel zacht voor je huid en reinigt goed. Het ruikt een beetje naar anti-muggen middel. Niet heel lekker, maar er zit dan ook weinig parfum in. De reinigingscrème vind ik daarentegen niet zo fijn. Het voelt korrelig en droog. Voor het aanbrengen maak je je handen eerst nat zodat de crème glad wordt. Bij mij blijft het korrelig en voelt het als een soort scrub. Persoonlijk niet helemaal mijn ding. Het ruikt niet lekker, naar paracetamol.

Uitleg over de verzorgingsproducten
Uitleg over de reiningsproducten

Verzorgen
De toner zorgt na de reiniging voor een fijne verfrissing. Het trekt heel snel in. Daarna kan je kiezen uit drie dagcrèmes. De Kweepercrème is voor mij iets te dik. Maar voor de winter lijkt me deze perfect voor droge plekjes. De vloeibare dagcrème gebruik ik ’s ochtends. Deze is dun, hydraterend en trekt snel in. ’s Avonds gebruik ik de rozencrème. Deze is net iets voller en hydrateert. Van de crèmes ben ik fan! Deze blijf ik zeker gebruiken.

De Dr. Hauschka gezichtsverzorgingsset is kost €14,50 en is verkrijgbaar op de website van Dr. Hauschka en geselecteerde winkels.

Heb jij weleens producten van Dr. Hauschka geprobeerd? Let me know!

 

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *