Disclaimer


Ik werk met veel liefde aan mijn blog. Natuurlijk kost het soms ook bloed, zweet en tranen. Het schrijven van een artikel gebeurt niet in een halfuurtje. Hiervoor doe ik gedegen research, maak ik een opzet en werk ik het uit. Dit kan enkele uren duren. Daarnaast doe ik mijn best om een passende afbeelding te maken. Ik heb geïnvesteerd in een spiegelreflex, een mooie lens en een daglichtlamp om zo het perfecte shot te maken. In zeldzame gevallen gebruik ik rechtenvrije afbeeldingen. Deze afbeelding wordt bewerkt zodat die de perfecte afmetingen heeft en past bij de sfeer van de blogpost. Als het artikel dan klaar is, plaats ik het online en verspreid ik het op sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Deze stappen onderneem ik voor elk artikel, met liefde. Ik vind niets leuker dan schrijven, fotograferen en sociale media. Desondanks zie ik die content ook weleens op andere kanalen voorbij komen. Geïnspireerd worden mag, dat is alleen maar mooi. Maar op mijn content, afbeeldingen en recepten berust een copyright.

Wil je een foto van mij gebruiken of een recept delen? Stuur me dan een e-mail via info@clairecodi.nl om te overleggen naar mogelijkheden.

Samenwerkingen

Ik ben altijd eerlijk in mijn artikelen, ook als ik iets opgestuurd krijg. In het geval van een samenwerking zie je onderaan het artikel een sterretje staan met daarbij een disclaimer. Ik vind het belangrijk om open naar mijn lezers te zijn. Indien ik niet enthousiast ben over een product, vermeld ik dat of vermijd ik het product op mijn blog. Ik wil dat lezers mij kunnen vertrouwen en waarde kunnen hechten aan mijn opvattingen en meningen. Daarnaast doe ik het niet voor het geld. Bloggen is simpelweg mijn hobby, geen dubbele motieven dus. Overigens werk ik alleen samen met bedrijven die (net als ik) waarde hechten aan duurzaamheid én tevens de regels van Google waarborgen.

Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben, neem dan contact op via het contactformulier op via info@clairecodi.nl.

De foto is gemaakt tijdens het Viking Event.

 

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *