Contact


Heb je een vraag, opmerking of wil je me iets leuks vertellen? Vertel het me! Ik streef ernaar om je bericht binnen een week te beantwoorden. Je kan me ook een e-mail sturen via info@clairecodi.nl.

Samenwerken?

Wil je graag samenwerken? Leuk! Zoals je vast wel hebt gezien heb ik een groene blog. Dat houdt in dat ik graag samenwerk met bedrijven, merken of winkels die ook veel waarde hechten aan duurzaamheid. Zo gebruik ik alleen dierproefvrije cosmetica, draag ik duurzame kleding en eet ik vegetarisch. Twijfel je of we een match zijn? Je kan me altijd een e-mail sturen voor de mogelijkheden of voor mijn mediakit.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *