Over mij


Hi hallo!

Mijn naam is Claire Codi Kemperman, ik ben 24 jaar en ik woon in Zwolle. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie.

Hoe ben ik begonnen met bloggen?

Een aantal jaar geleden was ik helemaal into the fitgirl hype. Ik zag hippe strakke chicks via Instagram en Pinterest en dat wilde ik ook! Ik was geobsedeerd door gezond en caloriearm eten. Als gevolg daarvan woog ik mijn porties eten af en hield ik het bij in de app My Fitness Pall. Daarnaast sportte ik vijf tot zeven dagen in de week. In de sportschool was ik dan zo een aantal uur bezig met het kweken van een killerbody. (Dat er overigens nooit echt van gekomen is, maar dat terzijde). Toen ik een keer op YouTube Essena O’Neill tegenkwam was meteen geïnteresseerd. Zij was de eerste veganist die ik ooit had gezien. Ze vertelde over het feit dat ze geen dierlijke producten at. Ik had nog nooit van veganisme gehoord. Maar Essena vertelde dat ze zich blijer, energieker en gezonder door deze levensstijl. En eerlijk: ze zag er onwijs goed uit.

Mijn fitgirl dieet maakte me niet echt gelukkig. Dus langzamerhand verving ik de oersaaie kip, kwark en eiwitshakes door peulvruchten, groenten en fruit. Doei obsessie met gezond eten, hallo relaxed in het leven staan. En nu ben ik zover dat ik alweer twee jaar vegetarisch eet. En daar blog ik dus eigenlijk over. Nouja, ik blog over veel meer. Zo lees je hier over dierproefvrije make-up, fair fashion en random hersenspinsels. Eigenlijk alles met een groen en duurzaam tintje!

Met mijn blog wil ik je graag laten zien dat groen leven makkelijk en leuk is. En dat hoeft niet perfect. Zo schreef ik in februari nog over het feit dat ik juist helemaal niet perfect ben. Dat moet ook niet. Dan is er ook geen lol meer aan. Op mijn blog wil ik juist op een laagdrempelige manier kennis laten maken met duurzamer leven.

Vragen, samenwerken of wil je even hoi zeggen? Neem contact met mij op via info@clairecodi of via het contactformulier.

handtekening

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *