7 In Vega info

Mijn 5 favoriete vegan YouTubers

Favoriete vegan youtubers

Mijn guilty pleasure is in bed liggen en YouTube video’s kijken (who’s with me?!). Daarom deel ik mijn 5 favoriete vegan YouTubers op het gebied van beauty, lifestyle en food.

Ik ben verslaafd aan YouTube. Het is dat ik maar 4GB internet per maand heb, anders zat mijn telefoon non stop aan mijn hoofd geplakt. Het liefst kijk ik receptvideo’s die ik nooit na ga maken. Daarom dacht ik dat het leuk was om deze kanalen te delen. Toevallig zag ik later bij Djuli van Mint Green Mind ook een lijst met haar favoriete vegan YouTubers. Grappig genoeg hebben we beiden een ander lijstje met vegan YouTubers. Dus hierbij mijn lijst!

Bonnyrebecca

Vegan youtuber: bonnyrebecca

Categorie: eten, reizen en vlogs
Bonny Rebecca is een Australische vegan girl die filmpjes over haar leven maakt. Zo geeft ze tips voor vegan restaurants, showt ze eetdagboekjes en biedt ze een kijkje in haar Australische levent. Toen ik net vega at was ik obsessed met haar video’s. Bonny heeft 185.468 subscribers. Oja, haar Instagram is ook echt een aanrader om te volgen.

Rhian HY

Vegan youtuber: rhianhy

Categorie: beauty
Vegan beautygoere’s zijn zeldzaam. Daarom was ik ook mega blij toen ik Rhian had ontdekt! Op haar kanaal deelt ze vegan en cruelty free beautyproducten en tutorials. Daarbij is ze ook gewoon bloedmooi. Dankzij haar heb ik al heel wat leuke make-up merken ontdekt. Rhian heeft 44.260 subscribers.

Edgy Veg

Vegan youtuber: edyveg

Categorie: recepten
Candice is een Amerikaanse chick die elk omni gerecht veganproof maakt. Ze verandert zo een Big Mac, Starbucks frappuchino of een Filet-o-Fish in een vegan versie. Daarbij is ze super grappig en zijn haar video’s ook leuk om te kijken als je het recept niet wilt maken. Candice heeft 166.174 subscribers.

Liv’s Healthy Life

Vegan youtuber: livshealthylife

Categorie: recepten
Olivia Biermann is mijn favoriete YouTuber voor lunch recepten. Ik heb haar pas net ontdekt maar ik ben nu al een grote fan. Ze deelt hele makkelijke recepten met maar een paar ingrediënten. Plus: ze maakt super gave foodfoto’s. Ik ben altijd jaloers als ik door haar Instagramfeed scroll. Olivia heeft 94.579 subscribers.

Veganlovlie

Vegan youtuber: veganlovlie

Categorie: recepten
Teenuja en Kevin zijn een stel dat samen recepten delen op hun kanaal. Hun video’s zijn echt goals. Mijn keuken ziet er na het smeren van een boterham al uit alsof er een atoombom is afgegaan. Maar hun video’s zijn zo clean en rustgevend. Ik heb al heel wat recepten op mijn to do list staan. Ze hebben 38.284 subscribers, maar verdienen er véél meer.

Wie zijn jouw favoriete vegan YouTuber? Let me know!

Beeld: foto’s van hun Instagram accounts

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Els
  29 september 2016 at 19:46

  Ik kende eigenlijk niemand van je lijstje. Dat komt ook denk ik omdat ik niet zo ben van Vegan. Ik bewonder het maar het is niks voor mij.

  • Reply
   clairecodi
   29 september 2016 at 23:59

   Dat kan natuurlijk! Ik vind het zelf altijd wel leuk om te zien. Ik volg ook genoeg ‘vleesetende’ YouTubers maar vegan YouTubers zijn nogal lastig te vinden 😀

 • Reply
  Djuli
  29 september 2016 at 20:52

  Wat toevallig dat we allebei hetzelfde idee hadden 🙂 Ik vind jouw lijstje ook heel leuk, want Edgy Veg en Rhian HY kende ik nog niet en Liv’s Healthy Life kende ik eigenlijk alleen van Instagram, dus ik ga ze allemaal eens opzoeken.

  • Reply
   clairecodi
   30 september 2016 at 00:00

   Leuk! Ben benieuwd wat je ervan vindt, ik ben zo fan van Liv. Haar recepten zijn zo makkelijk én mooi om te zien.

 • Reply
  Suus
  4 oktober 2016 at 11:11

  Je moet zeker ook even kijken naar More Salt Please. Echt super leuk om naar te kijken en zij is een hele toffe, down to earth chick. Soms vind ik youtubers iets te ‘zweverig’

  • Reply
   clairecodi
   4 oktober 2016 at 16:31

   Wat een super leuke chick! Ik kende haar nog niet maar ze is lekker nuchter. Thanks voor de tip 🙂

 • Reply
  Sara
  4 november 2016 at 20:04

  Rhyan HY kende ik al een beetje, maar de andere nog helemaal niet. Ik kijk heel erg graag naar Youtubers, leuk om te zien dat ik bij deze eens een kijkje ga moeten nemen. Mijn favoriet is Carli Bybel, volgens mij is ze nog steeds vegan.

  -xo Sara

 • Leave a Reply