0 In Hersenspinsels

Claire Codi is online!

Foto van Claire Codi

Claire Codi is online! Het heeft heel wat uren geduurd. Maar dankzij HTML tips voor noobs en vriendlief die voor de honderdste keer foto’s maakt, is het gelukt. Vanaf vandaag hou ik je up to date over fashion, beauty én vega.

Ik ben Claire Codi gestart omdat ik graag een website wilde over vegetarisme. Als beginnende vega vond ik het lastig om leuke blogs te vinden die over hetzelfde onderwerp gingen. Op dat moment vond ik vegan een stapje te ver en receptenwebsites waren niet helemaal waar ik naar op zoek was. Daarom leek het me tof om juist zelf een vega blog te starten. Het zijn van een vega is niet meer suf, maar juist hipper aan het worden!

Via deze blog zal ik alle ins en outs vertellen. Hoe overleef je als vega een BBQ en wat moet je nou in godsnaam op je brood doen? Maar ook: welke kleding is een beetje duurzaam en is make-up wel proefdiervrij? Kortom: alles rondom vega en groen zijn. Deze blog is natuurlijk niet alleen voor vega’s, iedereen is van harte welkom!

Maar don’t worry, naast al dat vega gedoe zal ik veel meer plaatsen. Want alleen maar groen is ook een beetje saai. Ik geef je via deze blog een kijkje in mijn leven en wat ik allemaal mee maak. Verwacht ook veel kattenfoto’s, outfit inspiratie, beauty tips & tricks en lifestyle.

Ik heb nog geen vast uploadschema. Maar als je wilt weten wanneer ik een nieuwe blogpost heb, like dan zeker even mijn Facebookpagina. Dan ben je op de hoogte van alles rondom Claire Codi. Mocht je nog meer in mijn leven willen kijken, volg me dan ook op Instagram en Snapchat.

Wat vind je van mijn blog en heb je nog tips die ik kan gebruiken? Let me know!

handtekening
Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply